Amedeo
Uspeh vašega podjetja je naša zaveza
Sledite Nam
Naše storitve

Celostna grafična podoba

Logotip vašega podjetja, barvna shema ali font pisave, s katerim so napisana vaša sporočila so prvi stik z vašim kupcem ali poslovnim partnerjem in na subtilen način predstavljajo vaše podjetje ali blagovno znamko.

Celostna grafična podoba je eden izmed prvih in najpomembnejših korakov, da potrošnikom, preko vizualne komunikacije predstavite kdo ste in kaj predstavljate. Zato je pomembno, da se ga lotite strokovno in profesionalno. Prikazati je potrebno, da se za vašo sliko in imenom skriva kvaliteta, strokovnost in doslednost, naša ekipa grafičnih dizajnerjev pa se bo potrudila, da se vse odlike odražajo v vseh grafičnih elementih vaše vizualne identitete.

Celostna grafična podoba – temelj vaših marketinških aktivnosti

Dobro narejen CPG po zadnjih smernicah grafičnega dizajniranja, ki ga bodo ustvarili naši izkušeni grafiki, bo postal temelj in ključni element za vse vaše prihodnje marketinške aktivnosti. 

Naša ekipa bo natančno določila posebne elemente, ki jih potrebuje vaša celostna grafična podoba, da bi učinkovito pritegnili svojo ciljno skupino. 

Kaj bo vseboval vaš CGP?

1. Logo
2. Pisave
3. Barve
4. Pisma
5. Vizitke
6. Predloge

Pomagali vam bomo uresničiti vaše ideje in na najboljši način predstavtiti vaše podjetje in vašo blagovno znamko v očeh vaših strank. 

Vam lahko z našim znanjem kako pomagamo?

Prijava na e-novice

Vabimo vas, da se prijavite na naše e-novice. Nekajkrat mesečno vas bomo obveščali o naših prihajajočih dogodkih, najzanimivejših zapisih ter naših drugih aktivnostih in novostih.

Hvala za prijavo. Predstavitev našega podjetja vam bomo kmalu poslali po e-pošti.

Close Window