Amedeo
Uspeh vašega podjetja je naša zaveza
Sledite Nam

Search

Naše storitve

PJ agencija sestavlja ekipa, ki se osredotoča na rast vašega podjetja s pomočjo digitalnega marketinga. Smo agencija, ki se je specializirala v celostni prevzem in vodenje digitalnega marketinga, kar pomeni, da naše storitve vsebujejo docela vse, kar potrebujete za uspešno predstavljanje in zastopanje vašega podjetja na spletu. Digitalni marketing je pogosto enačen s plačanimi kampanjami, kar sicer ni razmišljanje v napačno smer.

Vendar pa to lahko naredi vsak, mar ne? Pri nas mladi strokovnjaki kot ključno potezo prepoznavamo vključevanje osebnega vidika, s katerim se približamo posameznikom.

Osredotočimo se na vašo zgodbo, znamčenje podjetja in uspešno predstavitev. Je vaš cilj postati vodilno podjetje v svoji branži ali biti zgolj eno izmed mnogih? Plačane kampanje so običajno najmanj, kar lahko podjetje naredi za dober uspeh. Digitalni marketing je za nas močno povezan s prodajo, zato vse aktivnosti gradimo sistematično.

Lahko zaposlite osebo, ki vodi administracijo in se površinsko ukvarja z marketingom. Na tak način v podjetju dobite »deklico za vse«, ki težje zajame vsa področja in zagotovi uspeh na spletu v tolikšni meri, kot to uspeva ekipi strokovnjakov. Ekipa lažje, hitreje in učinkoviteje pokrije področja, nujna za uspeh na spletu. Povrh vsega je vaša investicija zagotovo varnejša in na daljši rok ugodnejša kot v primeru odločitve za samostojno pot.

Naše storitve so na ključ, kar pomeni, da v sodelovanju z vami vse prevzamejo in vodijo strokovnjaki na svojem področju. Se vam je že zgodilo, da ste začeli s projektom ali kampanjo, nato pa so se pojavile težave, saj stvari niso bile izvedene dovolj agilno, optimizirano? Ali pa ste čakali na dodatne materiale, kot so foto in video vsebina za spletno stran?

Naša ekipa je organizirana na način, da do tega enostavno ne prihaja. Vse akcije pripravimo za mesec dni vnaprej, kar nam omogoča tudi, da se ne osredotočamo na samo implementacijo tekom meseca, ampak na optimizacijo vaših rezultatov in dodatne aktivnosti.

Kaj torej pridobimo z digitalnim marketingom?

  1. Dosežemo več potencialnih strank.
  2. Povečamo doseg vaših storitev.
  3. Izboljšamo uporabniško izkušnjo.
  4. Izboljšamo odnos med vami in strankami/kupci.

Prijava na e-novice

Vabimo vas, da se prijavite na naše e-novice. Nekajkrat mesečno vas bomo obveščali o naših prihajajočih dogodkih, najzanimivejših zapisih ter naših drugih aktivnostih in novostih.

Hvala za prijavo. Predstavitev našega podjetja vam bomo kmalu poslali po e-pošti.

Close Window