Amedeo
Uspeh vašega podjetja je naša zaveza
Sledite Nam
Naše storitve

Digitalni marketing za rast vašega podjetja

Smo specialisti za celostni prevzem in vodenje digitalnega marketinga. Že vrsto let ponujamo docela vse, kar potrebujete za uspešno predstavljanje in zastopanje vašega podjetja na spletu. Pri nas mladi strokovnjaki kot ključno potezo prepoznavamo vključevanje osebnega vidika, s katerim se približamo posameznikom.

Osredotočimo se na vašo zgodbo, znamčenje podjetja in uspešno predstavitev. Je vaš cilj postati vodilno podjetje v svoji branži? Digitalni marketing je za nas močno povezan s prodajo, zato vse aktivnosti temu ustrezno prilagodimo.

Za uspešen digitalni marketing potrebujete ekipo

Ekipa lažje, hitreje in učinkoviteje pokrije področja, nujna za uspeh na spletu. Povrh vsega je vaša investicija zagotovo varnejša in na daljši rok ugodnejša kot v primeru odločitve za samostojno pot.

Naše storitve so na ključ, kar pomeni, da digitalni marketing vašega podjetja prevzamejo in vodijo strokovnjaki na različnih področjih. Ta področja se medsebojno dopolnjujejo in časovno usklajujejo. Zato vse vaše projekte ali kampanje podpiramo z grafičnim in spletnim oblikovanjem, pripravo vsebin, SEO optimizacijo, objavami na družbenih omrežjih, oglaševanjem, e-mail marketingom in kakovostnimi foto in video materiali.  V sodelovanju z vami vse akcije pripravljamo vnaprej, se osredotočamo na optimizacijo vaših rezultatov in vedno predlagamo možnosti za izboljšave.

Kaj boste pridobili z digitalnim marketingom?

  1. Dosegli boste več potencialnih strank.
  2. Povečali boste doseg vaših storitev.
  3. Izboljšali boste uporabniško izkušnjo.
  4. Izboljšali boste odnos med vami in vašimi strankami.

Vam lahko z našim znanjem kako pomagamo?

Prijava na e-novice

Vabimo vas, da se prijavite na naše e-novice. Nekajkrat mesečno vas bomo obveščali o naših prihajajočih dogodkih, najzanimivejših zapisih ter naših drugih aktivnostih in novostih.

Hvala za prijavo. Predstavitev našega podjetja vam bomo kmalu poslali po e-pošti.

Close Window