Amedeo
Uspeh vašega podjetja je naša zaveza
Sledite Nam

O nas

Digitalna agencija – prednosti digitalnih zaslonov za dosego občinstva

O  P O D J E T J U

Ustvarjamo pristne kampanje in povezujemo vašo blagovno znamko z vašimi kupci. Smo digitalna agencija, ki daje močan fokus na trajnostni uspeh. Ker vsak dan delujemo v digitalnem prostoru, smo na tekočem z najnovejšimi posodobitvami in trendi. Poznamo najboljše prakse za vsako digitalno platformo in ponujamo priporočila o vaši digitalni porabi v različnih digitalnih kanalih.

E K I P A

Naša ekipa pokriva celoten nabor znanj in zagotavlja strategijo, ustvarjalnost in tehnično podporo, ki vključuje družbene medije, spletna mesta, plačano ciljano spletno oglaševanje in e-mail marketing. Nudimo razvoj spletnih strani, prikazno oglaševanje, optimizacijo za iskalnike (SEO) in razvoj e-trgovin. Vsako področje vodi agilen in strokoven član ekipe, ki mu delo predstavlja izpolnitev strasti in vizije.

V I Z I J A

Želimo postati vodilna digitalna agencija, ki ponuja izpopolnjene storitve in celovit pristop k digitalnemu trženju v Srednji Evropi. Ambiciozne, strastne in delovne ljudi ter organizacije želimo popeljati do optimalnih rezultatov, povečati njihovo prepoznavnost in pozitivno vplivati na prodajo.

Naše obljube

1. Vsi naši produkti in storitve so dostavljeni v dogovorjenem roku.

2. Preden karkoli implementiramo, se posvetujemo z vami in šele po vaši odobritvi
izpeljemo načrte.

3. Vse naše storitve so opravljene z upoštevanjem aktualnih trendov in smernic.

4. Delo opravljamo interno, torej za vso pripravo, ustvarjanje vsebin, objavo in analize
poskrbimo sami.

5. Ekipo sestavljajo strokovnjaki, ki s svojim profesionalnim znanjem prispevajo k uspehu
projekta.

S T O R I T V E

PJ Agency je digitalna agencija, ki se osredotoča na rast vašega podjetja z vso podporo, ki jo nudi digitalni marketing.

Vam lahko z našim znanjem kako pomagamo?

Prijava na e-novice

Vabimo vas, da se prijavite na naše e-novice. Nekajkrat mesečno vas bomo obveščali o naših prihajajočih dogodkih, najzanimivejših zapisih ter naših drugih aktivnostih in novostih.

Hvala za prijavo. Predstavitev našega podjetja vam bomo kmalu poslali po e-pošti.

Close Window