Amedeo
Uspeh vašega podjetja je naša zaveza
Sledite Nam
Naše storitve

Učinkovita optimizacija spletnih strani – SEO

Podatki ne lažejo: ko se vaši potencialni kupci povežejo v splet, najprej začnejo z iskalnikom. Naša celovita SEO strategija zagotavlja, da te stranke najprej najdejo vaše spletno mesto v rezultatih iskanja – in ne vaših konkurentov. To je tisto, kar naredi SEO tako močan. Je bistvena sestavina digitalnega trženja, ki je nobeno podjetje ne sme prezreti.

Optimizacija spletnih strani je v primerjavi s plačljivimi oglasi brezplačen, a dolgotrajen proces uvrščanja čim višje na straneh, na katerih se prikazujejo rezultati spletnega iskanja. Pri optimizaciji je torej treba vztrajati, vendar se splača, zato korake v to smer masovno ubirajo vsa resnejša podjetja. Stabilnost visoke uvrstitve (ko jo dosežete) je eden izmed razlogov, zakaj. Ko je visoka uvrščenost enkrat dosežena, je drugi ne prekosijo zlahka.

Optimizacija spletnih strani izpod rok strokovnjakov

Ravno zaradi vse večjega pomena, ki ga iz dneva v dan pridobiva optimizacija spletnih strani, svoj SEO prepustite strokovnjakom. Strokovnjaki imajo na tem področju poleg izkušenj tudi nabor znanj, saj cilje med drugim dosegajo z dobrim poznavanjem SEO orodij. Z njimi, denimo, določijo uporabo ustreznih ključnih besed na vaši spletni strani, kar je postopek, ki mora biti skrbno izpeljan. Ključne besede izbiramo in postavljamo glede na potrebe naročnika in pričakovanj uporabnika, tu sledimo pravilom in zahtevam spletnega brskalnika Google. Posledično je tudi obisk na vaši spletni strani povečan, vendar mora biti ta tudi relevanten, še posebej, če se ukvarjate s spletno prodajo – ravno za to poskrbijo izobraženi SEO specialisti.

Kakšne prednosti vam bo prinesel SEO?

SEO imejte v mislih, ko se odločate za izboljšave na dolgi rok. Poleg brezplačne visoke uvrstitve na iskalniku in večjega obiska vaše spletne strani je prednost tudi zaupanje, ki ga potencialni potrošniki ali obiskovalci vaše strani polagajo v dejstvo, da ste visoko na lestvici iskanih rezultatov. Prav tako vemo, da je Googlov algoritem zelo jasen pri višjem uvrščanju tistih zadetkov, ki vsebujejo tako vsebino, s katero so drugi obiskovalci že imeli dobro izkušnjo.

Naši cilji

1. Želimo, da se vaša spletna stran pojavi kar najvišje med zadetki iskanja.
2. Želimo, da čimveč tistih, ki iščejo vsebine, kliknejo na vaš rezultat.
3. Želimo, da se uporabniki čim dlje zadržijo na vaši spletni strani in oddajo naročilo ali povpraševanje.

Premišljena SEO strategija

In ravno tu je ključna SEO strategija. Pomagamo vam lahko, da v kopici informacij izstopate ravno vi, ponudite uporabniku dobro uporabniško izkušnjo in vzpodbudite zanimanje uporabnikov za vaše izdelke ali storitve. Z dobro premišljeno optimizacijo pomagamo obiskovalcem vaše spletne strani, da najdejo informacije, ki jih zanimajo, oddajo povpraševanja ali prijavo na e-novice ter jih preusmerimo v nakup. In kar je najboljše od vsega, učinkovita SEO optimizacija bo na vaši spletni strani pritegnila in zadržala ravno tiste uporabnike, ki aktivno iščejo vaš izdelek ali storitev.

Prijava na e-novice

Vabimo vas, da se prijavite na naše e-novice. Nekajkrat mesečno vas bomo obveščali o naših prihajajočih dogodkih, najzanimivejših zapisih ter naših drugih aktivnostih in novostih.

Hvala za prijavo. Predstavitev našega podjetja vam bomo kmalu poslali po e-pošti.

Close Window