Amedeo
Uspeh vašega podjetja je naša zaveza
Sledite Nam
PJagency
  -  Uncategorized   -  PJ COFFEE PRESENETIL ZAPOSLENE NA UKC
Dobrodelni december - PJ Coffee

Mesec december je prazničen čas in čas obdarovanj. Čeprav ne smemo pozabiti na dobrodelnost skozi vse leto, pa je ravno v tem mesecu le ta še bolj izražena. 

Ob besedi dobrodelnost velikokrat pomislimo le na zbiranje denarja, a ne pozabimo, da je pomen dobrodelnosti pravzaprav izkazovanje dobrih del in dejanj. Prijazen nasmeh mimoidočemu; vprašanje “kako ste?” prodajalki v trgovini; skromna pozornost sosedu, kar tako, za lepši dan; topel obrok za brezdomca; pomoč nekomu prinesti stvari iz trgovine in še bi lahko naštevali. Vzemimo si čas in pomagajmo tistim, ki to potrebujejo.

V podjetju PJ COFFEE smo v sodelovanju s podjetjem T-2 presenetili in razveselili zaposlene na UKC Ljubljana, ki so v prvih bojnih vrstah in se borijo za življenja naših najdražjih. 

Da bodo lažje prebrodili nočne in dolge izmene, smo jim podarili 20 kilogramov prvovrstne kolumbijske kave, pražene v Sloveniji – PJ COFFEE. Iskrena hvala vsem zdravnikom, medicinskim sestram, strežnicam in ostalemu osebju, ki nam v teh težkih časih pomagajo.

“Življenje ni narejeno iz želja, temveč iz dejanj vsakogar izmed nas.” (Paulo Coelho)

Prijava na e-novice

Vabimo vas, da se prijavite na naše e-novice. Nekajkrat mesečno vas bomo obveščali o naših prihajajočih dogodkih, najzanimivejših zapisih ter naših drugih aktivnostih in novostih.

Hvala za prijavo. Predstavitev našega podjetja vam bomo kmalu poslali po e-pošti.

Close Window