Amedeo
Uspeh vašega podjetja je naša zaveza
Sledite Nam

Search

Reference
  -  Reference

At Chef 's Place

www.atchefsplace.si | FB | IG

At Chef ’s Place združuje vrhunske slovenske kuharje, ki s svojim znanjem, energijo in predanostjo popeljejo v svet visoke kulinarike, ki jo lahko nato pripravimo tudi doma.Projekta smo se lotili od samega začetka, od načrtovanja pa vse do izvedbe snemanja. Pripravila se je celostna grafična podoba skupaj s predstavitveno spletno stranjo/trgovino in lastno platformo za ogled spletnih tečajev.Pri projektu sta sodelovala vrhunska slovenska kuharja Igor Jagodic in Domen Demšar.

V celoti smo prevzeli digitalni marketing, pripravili strategijo in mesečno načrtovanje objav. Močno smo povečali število sledilcev, »všečkov« in tudi sam »engagment«. To je pripomoglo k veliko večjemu »trafficu«/prometu spletne strani in trgovine ter vzpostavljanju zaupanja strank.

Za Luko Basija smo prav tako v celoti poskrbeli za digitalni marketing in spletno prodajo. Pripravili smo strategijo nastopa na socialnih omrežjih ter oblikovali oglaševanje in promocijo osebne blagovne znamke ter seveda prodajne akcije tako na socialnih omrežjih kot tudi v spletni trgovini. Poleg socialnih omrežji s pridom izkoriščamo tudi e-mail marketing s pomočjo katerega zveste oboževalce obveščamo o posebnih akcijah, promocijah in nagradnih igrah. Na pomoč priskočimo tudi pri pripravi foto materiala.

Za naročnika mesečno pripravimo okvirni plan objav in nato skupaj z njim in njegovo ekipo dodelamo posamezna besedila –tako skrbimo, da je naše načrtovanje usklajeno z idejami in željami naročnika.

Za naročnika AHA Hyperbarics smo v celoti prevzeli vodenje digitalnega marketinga, skupaj s pripravo mesečne analize in poročila. Na podlagi podrobno izdelanega mesečnega plana oblikujemo marketinško strategijo podjetja, ki je skladna z dvigom slike podjetja v digitalnem svetu. Cilj je tako povečati prepoznavnost blagovne znamke na spletu skozi strokovno pripravo oglasnih kampanij, foto/video materijala in personaliziranih objav na profilih družbenih omrežij.

Bauta – izdelava skeletnih hiš

www.bauta.si | FB | IG

Priznanemu gorenjskemu podjetju za izdelavo skeletnih hiš smo pripravili popolnoma novo in interaktivno predstavitveno spletno stran, ki blagovno znamko še bolj približa mladim. Naš skupen cilj je bil s pomočjo spletne strani prikazati gradnjo skeletnih hiš in predstaviti vse prednosti, ki jih podjetje Bauta nudi, obljublja in navsezadnje tudi zagotavlja.

Prav tako smo prevzeli celostni digitalni marketing s pomočjo katerega bomo povečali prepoznavnost blagovne znamke in njihovo vrednost dvignili na novo raven. Priprava strategije in marketinškega načrta ter različnih promocij in priprava ter izpeljava oglasnih kampanj so naše glavne naloge.

Z nami sodelujeta tudi oba smučarska skakalca Domen Prevc in Anže Lanišek, ki si želita povečati prepoznavnost in v prihodnje ustvariti svojo blagovno znamko na spletni strani, ki jo trenutno oblikujemo za njiju. Pomagali jima bomo tudi pri vodenju socialnih omrežij in z ustvarjanjem dostopnih profilov pripomogli kvalitetno oblikovati zgodbo obeh.

Promocijsko sodelovanje v času pred drugim »korona« zaprtjem. Za Hotel Medno smo izvedli pripravo foto promocijskega materiala ter prevzeli vodenje socialnih omrežji. V eno-mesečnem sodelovanju smoz rednimi in vsebinsko-vizualno zanimivimi objavami močno povečali dosege in število sledilcev/všečkov FB strani ter IG profila.Za hotel smo pripravili tudi kampanjo s ciljem povečanja prepoznavnosti in števila rezervacij v obliki koriščenja turističnih bonov.
Podjetje Koželj je pred kratkim prevzelo zastopstvo za priznano znamko tonikov in ostalih pijač Franklin & Sons. Za podjetje smo prevzeli celoten marketing blagovne znamke. Pripravila se je strategija za vodenje socialnih omrežji, povečanje prepoznavnosti blagovne znamke ter prodaje pijač z različnimi marketinškimi akcijami tako na socialnih omrežjih na splošno med populacijo. Velik poudarek se namenja tudi samemu SEO ter e-mail marketingu.
Za La Creperie Cherismo Prevzeli digitalni marketing s ciljem povečati njihovo prepoznavnost, s tem pa tudi prodaje v času korona krize. Pripravili smo foto in video promocijski materijal in prevzeli pripravo in izpeljavo oglasnih kampanj, da bi povečali število naročil na spletnih platformah Wolt in E-hrana.
Mlada slaščičarka iz okolice Kranja pripravlja vrhunske sladice in čokolade. Zaradi želje po povečanju prepoznavnosti svoje blagovne znamke se je odločila za prenovo oz. postavitev nove spletne strani. Uspešno smo prevzeli vodenje digitalnega marketinga v celoti.

Ena najstarejših in največjih vinskih kleti v Sloveniji in Evropi si zasluži spletno stran na
visokem nivoju. Podjetju Vinag 1847 smo pomagali pri prenovi spletne strani in trgovine
ter jo tudi izvedli. S pomočjo naših nasvetov in vpogledov smo zasnovali moderno spletno
stran, ki izžareva zgodovinsko vrednost in zgodbo podjetja in kleti. Zanje vodimo digitalni
marketing in izdelujemo promocijsko prodajne brošure.

Priznani dolenjski restavraciji, prav tako prejemnici Michelinove zvezdice, smo oblikovali novo spletno stran in postavili spletno trgovino. Prevzeli smo tudi celostni digitalni marketing s ciljem povečati prepoznavnost blagovne znamke in podjetje dvigniti še na višji nivo v očeh kupcev. Pripravilismo foto in video promocijski materijal, prevzeli pripravo in izpeljavo oglasnih kampanj ter vodenje profilov na družbenih omrežjih.

Arctos – Easyway postani nekadilec

www.easyway.si | FB

Ena najstarejših in največjih vinskih kleti v Sloveniji in Evropi si zasluži spletno stran na
visokem nivoju. Podjetju Vinag 1847 smo pomagali pri prenovi spletne strani in trgovine
ter jo tudi izvedli. S pomočjo naših nasvetov in vpogledov smo zasnovali moderno spletno
stran, ki izžareva zgodovinsko vrednost in zgodbo podjetja in kleti. Zanje vodimo digitalni
marketing in izdelujemo promocijsko prodajne brošure.

Kavarna Tiskarna

FB | IG

Nekoč tiskarna Mladinske knjige, danes kavarna mlade ekipe. Za kavarno tiskarno smo prevzeli celotno vodenje socialnih omrežjih in pa oglaševanje. Pomen pri samem foto/video materialu je bil predstaviti zgodbo restavracije in pa seveda kolektiva. Želeli so imeti večje število povpraševanj, zato smo jim popestrili objave na socialnih omrežjih.