Amedeo
Uspeh vašega podjetja je naša zaveza
Sledite Nam
Naše storitve

Socialna omrežja za povečanje prepoznavnosti in prodaje

Naša misija je enostavna – zgraditi strategijo na družbenih omrežjih, ki je potrošniku prijazna ter osredotočena na prodajo. Facebook ima več kot 1,5 milijard aktivnih uporabnikov. Na Instagramu se dnevno deli tudi do 95 milijonov fotografij in videoposnetkov. Če vašega podjetja ni na družbenih omrežjih, izpuščate ogromen potencial.

Socialna omrežja so odlično orodje za povečanje vaše prepoznavnosti na spletu. Omogočajo vam skupno rabo vsebine in vzpostavljanje odnosov s potencialnimi in obstoječimi strankami. So ključna sestavina sodobne kulture, zato za podjetja predstavljajo vznemirljivo priložnost za rast, z okrepitvijo vaše blagovne znamke, storitev in izdelkov.

Za vas profesionalno vodimo socialna omrežja

Objave oblikujemo glede na vaše potrebe in prilagajamo zahtevam za posamezna socialna omrežja. Vsaka platforma ima svoje posebne namene in pričakovanja uporabnikov, ki jih je treba slediti za doseganje najboljših rezultatov.

Kakšne so vaše zahteve?

Ogledali si bomo katere platforme, kot so Facebook, Twitter, Instagram, Youtube in TikTok, bi lahko delovale za vaše podjetje. Z vami bomo sodelovali pri izvedbi najučinkovitejših kampanj za vaše profile na družbenih omrežjih. 

Načrtovanje

Mesečni načrt bo vseboval mejnike, ki jih želite pokriti, odvisno od vašega podjetja, vključno s sezonskimi dogodki ali poslovnimi promocijami.

Razpored

Načrtovali bomo, kdaj in kje je mogoče objaviti vaše objave na družbenih omrežjih za čim večji doseg.

Poročanje

Analitika nam omogoča, da si ogledamo uspešnost objav in aktivnosti na družbenih medijih. Za vas jo poenostavimo, in v poročila vključimo najpomembnejše doprinose in izzive v preteklem mesecu ter povzamemo celotno dogajanje.

Facebook oglaševanje

Facebook oglasi so izjemno močni. Le malo drugih tržnih poti vam omogoča, da dosežete več kot 1000 ljudi za manj kot 5 EUR. Lahko se lasersko osredotočimo na majhno demografsko skupino v majhni regiji ali pa z lahkoto razpršimo široko sporočilo množicam.

V PJ Agency poznamo umetnost in znanost Facebook oglaševanja. Izboljšali bomo vašo oglaševalsko porabo in konverzije, dokler vaš Facebook marketinški stroj ne bo začel prijetno brneti.

Glavni razlogi, zakaj se odločiti za plačljivo oglaševanje

1. Povečali boste splošno prepoznavnost svoje blagovne znamke.
2. Gradili boste potrebno zaupanje obiskovalcev/potrošnikov.
3. Pridobili boste potencialne stranke.

Ena boljših stvari oglaševanja na družbenih omrežjih je, da vam omogoča ciljanje na specifično skupino ljudi. Pomagali vam bomo izkoristiti potencial natančno ciljanih skupin, torej tistih, ki bodo najverjetneje izvedli nakup.

Naša ekipa strokovnjakov bo iz dneva v dan povečevala donosnost naložbe, kar vam bo pomagalo doseči prepoznavnost blagovne znamke, angažiranost, prodajo, potencialne stranke in prenose. Pomagali vam bomo optimizirati vaše kampanje glede na lokacijo, čas, sporočilo in grafiko ter vas redno obveščati o vplivu oglasov vašega podjetja, tako da boste rezultate videli že prvi dan.

 

Za pisanje besedil, oblikovanje in fotografije poskrbimo MI. Vse storitve izvajamo po najvišjih standardih, vselej v sodelovanju in komunikaciji z vami. Vsako stranko obravnavamo individualno, saj menimo, da si vsako podjetje zasluži oseben pristop, prilagojen njegovi niši, potrebam ter finančnim sredstvom. 

Ko izgradimo vašo skupnost na najbolj popularnih družbenih omrežjih, boste ugotovili, da se večina ljudi, ki je všečkala vašo stran, ali ji sledi, želi povezati z vašo znamko in mi smo tu, da jim aktivno in redno nudimo možnost, da to storijo.

Prijava na e-novice

Vabimo vas, da se prijavite na naše e-novice. Nekajkrat mesečno vas bomo obveščali o naših prihajajočih dogodkih, najzanimivejših zapisih ter naših drugih aktivnostih in novostih.

Hvala za prijavo. Predstavitev našega podjetja vam bomo kmalu poslali po e-pošti.

Close Window