Amedeo
Uspeh vašega podjetja je naša zaveza
Sledite Nam
Naše storitve

Vsebinski marketing – glas vaše blagovne znamke

Potrebujete prave besede? Pravi glas? In strategijo vsebine, ki bo bralca pretvorila v kupca? Vsako tržno sporočilo je del izkušnje blagovne znamke. Vsebinski marketing, ki je prilagojen ciljni skupini in dokazuje svojo vrednost, gradi odnose s strankami, medtem ko je obratno zapravljena priložnost ali še slabše, ustvarja negativen vtis.

V PJ Agency verjamemo, da najbolj navdihujoča kopija pripoveduje zgodbo, ki najbolje deluje, če jo usmerja strategija. Ko se zavedamo odtenkov in zapletenosti različnih blagovnih znamk, komunikacijskih kanalov in panog, lahko vašo blagovno znamko vodimo do optimalnega učinka.

Dodana vrednost, ki jo prinese vsebinski marketing

Med tem, ko so vaši kupci preplavljeni z najrazličnejšimi vsebinami, bo naša strategija za vsebinski marketing poskrbela, da jih boste pritegnili ravno vi. Ne glede na to ali govorimo o družbenih omrežjih, SEO optimiziranih člankih ali kratki video recenziji vaših izdelkov, naj kupci v vaših vsebinah vedno najdejo nekaj koristnega, izobraževalnega in informativnega – dodano vrednost, ki jih bo prepričala. 

Prave marketinške vsebine

Prepričljive vsebine lahko vašo ciljno skupino spodbudijo k interakciji in vaše uporabnike pretvorijo v zveste kupce.

Marketinške vsebine izpod peresa naših tekstopiscev kupcem nudijo odgovore na pozitiven in prijateljski način. Uporabnikom dosledno in jasno zagotavljajo informacije, ki pozicionirajo vašo znamko kot rešitev njihovih težav. Poskrbijo, da vaši uporabniki opravijo nakup in se k vam vedno znova vračajo.

Vam lahko z našim znanjem kako pomagamo?

Prijava na e-novice

Vabimo vas, da se prijavite na naše e-novice. Nekajkrat mesečno vas bomo obveščali o naših prihajajočih dogodkih, najzanimivejših zapisih ter naših drugih aktivnostih in novostih.

Hvala za prijavo. Predstavitev našega podjetja vam bomo kmalu poslali po e-pošti.

Close Window